Inkoopactie isolatie gemeente Utrecht

Samen met gemeente Utrecht en regionale isolatiebedrijven organiseren wij een inkoopactie voor de isolatiemaatregelen:

  • Isolerend glas
  • Spouwmuurisolatie
  • Dakisolatie
  • Vloer- en bodemisolatie

Webinar terugkijken
Op dinsdag 4 en woensdag 12 oktober (19:30 – 20:30 uur) organiseerden wij een webinar over de inkoopactie en isolatiemaatregelen.
Bekijk het webinar.

Contact
Heb je hulp nodig of een vraag over de actie?
Neem dan contact op met onze helpdesk (072 743 39 56).

Inschrijven Aanbod

Inschrijvingen mogelijk t/m 12-12-2022

Door de stijgende energieprijzen is het verduurzamen van de woning interessanter dan ooit. Het isoleren van de woning is de eerste stap naar een energiezuinig woning. Een goed geïsoleerde woning zorgt ervoor dat de warmte in huis blijft en bespaart al gauw een paar honderd euro per jaar. Wil je meer weten over woningisolatie en de inkoopactie? Meld je dan aan voor de informatieavond.

Volg deze drie stappen voordat je je aanmeldt

1) Bekijk het aanbod en de actievoorwaarden

Zo weet je vooraf wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

Bekijk hier het aanbod

2) Bekijk de subsidiemogelijkheden

Er zijn veel verschillende subsidies beschikbaar die het nog aantrekkelijker maken om jouw woning te isoleren. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck en bekijk voor welke subsidies je in aanmerking komt. Bekijk goed wat er nodig is om in aanmerking te komen voor de subsidie voordat je de isolatiemaatregelen laat uitvoeren.

3) Bekijk het webinar of kom naar de informatieavond

In het webinar of op de informatieavond vertellen wij je meer over de inkoopactie, de isolatiemaatregelen, subsidies en financieringsregelingen.

Bekijk alle informatie over de webinars of informatieavonden hier.

Inkoopactie Zonnepanelen & Hybride Warmtepomp

Inkoopactie
Gemeente Utrecht organiseert samen met Winst uit je woning een inkoopactie voor zonnepanelen en een hybride warmtepomp. De inkoopactie loopt tot 12 december 2022. Meld je aan via het aanmeldformulier van Winst uit je woning: www.aanmelden.winstuitjewoning.nl

Informatieavond
Op donderdag 6 oktober (20:00 –  21:00 uur) organiseert Winst uit je woning een informatieavond over hybride warmtepompen en zonnepanelen. Kun je hier niet bij aanwezig zijn? Op dinsdag 18 oktober (19:30-20:15) is er een extra informatieavond, maar dan digitaal, zodat je gemakkelijk vanuit huis kunt deelnemen. Meld je aan via het aanmeldformulier van Winst uit je woning: www.winstuitjewoning.nl/aanmelden-informatieavond

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk. Wij hebben geen financieel belang bij het organiseren van deze isolatieactie.