Isolatieactie gemeente Eemnes

Samen met gemeente Eemnes en regionale isolatiebedrijven organiseren wij speciaal voor woningeigenaren een inkoopactie voor de isolatiemaatregelen:

  • Vloer- en bodemisolatie
  • Vervangen beglazing
  • Spouwmuurisolatie
  • Schuine dakisolatie binnenzijde

Contact
Heb je een vraag over verduurzamen binnen jouw gemeente? Neem dan contact op met het onze helpdesk (072- 743 39 56).

Aanbod

Inschrijvingen mogelijk t/m 31-03-2024

Door de stijgende energieprijzen is het verduurzamen van de woning interessanter dan ooit. Het verduurzamen van de woning is de eerste stap naar een energiezuinig woning. Een goed geïsoleerde woning zorgt ervoor dat de warmte in huis blijft en bespaart al gauw een paar honderd euro per jaar. Wil je meer weten over de mogelijke maatregelen en/of de inkoopactie? Meld je dan aan voor de informatieavond of bekijk het aanbod.

Volg deze drie stappen voordat je je aanmeldt

1) Bekijk het aanbod en de actievoorwaarden

Zo weet je vooraf wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

Bekijk hier het aanbod

2) Bekijk de subsidiemogelijkheden

Er zijn veel verschillende subsidies beschikbaar die het nog aantrekkelijker maken om jouw woning te verduurzamen. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck en bekijk voor welke subsidies je in aanmerking komt. Bekijk goed wat er nodig is om in aanmerking te komen voor de subsidie voordat je de regelen laat uitvoeren.

3) Bekijk het webinar of kom naar de informatieavond

In het webinar of op de informatieavond vertellen wij je meer over de inkoopactie, de mogelijke maatregelen, subsidies en financieringsregelingen.

Bekijk alle informatie over de webinars of informatieavonden hier.

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket 072 743 3956

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk. Wij hebben geen financieel belang bij het organiseren van deze actie.