Inkoopactie isolatie gemeente Soest

Samen met gemeente Soest en regionale isolatiebedrijven organiseren wij een inkoopactie voor de isolatiemaatregelen:

  • Isolerend glas
  • Spouwmuurisolatie
  • Dakisolatie
  • Vloer- en bodemisolatie

Contact
Heb je hulp nodig of een vraag over de actie?
Neem dan contact op met onze helpdesk (035 203 00 21).

Aanbod

Inschrijvingen mogelijk t/m 30-11-2022

Door de stijgende energieprijzen is het verduurzamen van de woning interessanter dan ooit. Het isoleren van de woning is de eerste stap naar een energiezuinig woning. Een goed geïsoleerde woning zorgt ervoor dat de warmte in huis blijft en bespaart al gauw een paar honderd euro per jaar. Wil je meer weten over woningisolatie en de inkoopactie? Meld je dan aan voor de informatieavond.

Volg deze drie stappen voordat je je aanmeldt

1) Bekijk het aanbod en de actievoorwaarden

Zo weet je vooraf wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

Bekijk hier het aanbod

2) Bekijk de subsidiemogelijkheden

Er zijn veel verschillende subsidies beschikbaar die het nog aantrekkelijker maken om jouw woning te isoleren. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck en bekijk voor welke subsidies je in aanmerking komt. Bekijk goed wat er nodig is om in aanmerking te komen voor de subsidie voordat je de isolatiemaatregelen laat uitvoeren.

3) Bekijk het webinar of kom naar de informatieavond

In het webinar of op de informatieavond vertellen wij je meer over de inkoopactie, de isolatiemaatregelen, subsidies en financieringsregelingen.

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk. Wij hebben geen financieel belang bij het organiseren van deze isolatieactie.